wtorek, 8 listopada 2016

Zalać około 2 litrami zimnej wody i zagotowujemy.

Domowe przepisy na śniadanie, obiad, deser, przekąska, Przygotowanie, inne mi skontaktować się 26 kwietnia 2 komentarze kuchnia Marty fasolowe zupa z wędzonym boczkiem pyszny, domowy zupa fasolowa z wędzonym boczkiem spodoba się wszystkim!

Gotowanie jest jak seks, trochę pomysłowości i od razu smakuje lepiej. Domowe przepisy na śniadanie, obiad, deser, przekąska, Przygotowanie, inne mi skontaktować się 26 kwietnia 2 komentarze kuchnia Marty fasolowe zupa z wędzonym boczkiem pyszny, domowy zupa fasolowa z wędzonym boczkiem spodoba się wszystkim! Bardzo sycąca, gęsta, kremowa konsystencja i zapach wędzonego boczku! Po prostu pycha! Składniki: 300 g suchej białej fasoli 500 g surowego wędzonego boczku 2 marchewki, 1-2 pietruszki (korzeń) kawałek selera, 4-5 ziemniaków, 3-4 ząbki czosnku 2 łyżki cząbru, 2 łyżki majeranku 3-4 angielski język ziół 2 liście laurowe sól pieprz poza skwarki: 300 g surowego wędzonego boczku 2-3 cebule fasolę zalać zimną wodą i umieścić namoczenia na całą noc. Następnego dnia odcedzić. Do gotowania wieprzowiny: surowy boczek pokroić w drobną kostkę i wrzucić do bardzo gorącej patelni. Wytapiamy tłuszcz, aż rumiane skwarki.

Bardzo sycąca, gęsta, kremowa konsystencja i zapach wędzonego boczku!

Stawiamy skwarki w misce tłuszczu powstaje wytopienia boczek podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Gotowanie zupy w garnku, w którym będziemy gotować zupę stawiają surowego, wędzonego boczku, liść laurowy i ziele angielskie. Zalać około 2 litrami zimnej wody i zagotowujemy. Zrobiła sobie bulion, dodać fasolę, zmniejszyć ogień i gotować ok. 10 min. Marchew, pietruszkę i seler obrać i zetrzeć na tarce duże oczy Dodać do zupy. Producent wokół. 10 minut, następnie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i przeciśnięty przez praskę czosnek i zioła. Gotować, aż fasola i ziemniaki będą miękkie. Pod koniec gotowania, są one nadal w stanie zrzucić kilka łyżek (3-4) fasola, z kolei, wysokich cen żywności i dodać trochę bulionu.

Wytapiamy tłuszcz, aż rumiane skwarki.

Stawiamy skwarki w misce tłuszczu powstaje wytopienia boczek podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Gotowanie zupy w garnku, w którym będziemy gotować zupę stawiają surowego, wędzonego boczku, liść laurowy i ziele angielskie. Zalać około 2 litrami zimnej wody i zagotowujemy. Zrobiła sobie bulion, dodać fasolę, zmniejszyć ogień i gotować ok. 10 min. Marchew, pietruszkę i seler obrać i zetrzeć na tarce duże oczy Dodać do zupy. Producent wokół. 10 minut, następnie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i przeciśnięty przez praskę czosnek i zioła. Gotować, aż fasola i ziemniaki będą miękkie. Pod koniec gotowania, są one nadal w stanie zrzucić kilka łyżek (3-4) fasola, z kolei, wysokich cen żywności i dodać trochę bulionu. Mieszanka staje się jednolity krem. Pojawiły się wlać śmietanę do zupy, zupa gęściejsza. W końcu, dodać podsmażoną cebulę i boczek. Gotujemy jeszcze kilka minut, doprawić solą i pieprzem. Imię E-mail wiadomość strona powiadom mnie o kolejnych komentarzach przez e-mail. Powiadomienia o nowych postów przez e-mail. Sprawdzić e-mail nie powiodło się, spróbuj jeszcze raz przepraszamy, twój blog nie może dzielić posty e-mail. Strona wykorzystuje pliki cookie.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz