Wodę zagotować ocet i wszystkie przyprawy.
Gotowanie to moja pasja-przepisy Błaut Agnieszka zwanej wspólnej kuchni! Strona główna, o mnie, osiągnięcia, przepisy, księga Gości, stronę swojego domu ...stronie nieosiągnięcia kulinarneKsięga GościPolecane strona ... KIWI, oczyścić i pokroić na małe kawałki. Jak owoce, takie jak agrest, przekręcić i przesunąć przez maszynkę do mięsa z drobnym kratkami. Ziemię agrestu i KIWI przekształcić w garnku i dodać cukier, wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Od momentu wrzenia, w ciągu 15 minut prażymy usmażyć mięso na małym ogniu, następnie ostudzić, ponownie piec przez 10 minut, a także kieruje się w mróz (możemy sprawdzić, czy dżem dobrze z miodem). Następnego dnia, smażone mięso przesmażamy w ostatnim czasie, musimy pamiętać, że zawsze jestem kucharzem, bardzo małym ogniu i stale mieszając od czasu do czasu, nie przypaliła...zobaczyć przepis na dżem truskawkowa jagody na 21 czerwca 2012 dżem, konserwy nie krytykować składniki: 90 g truskawek 1 szklanka jagód 30 g cukru prawo autorskie na oryginalny przepis z mięsa na grilla, bardzo smaczne połączenie jagód i truskawek. Dżem 100% naturalny, nie dodać tak zwany żel-fixów, bo najlepszym sposobem jest pasteryzacja, żaden statek nie psuje.
Marchew pokroić w cienkie talarki
Przygotowanie: truskawki umyć, przenoszą w wysokiej-zasilanie i mieszanka rozdrabniamy im jednolitego Musu. Mus truskawkowy umieścić w garnku i postawił na gaz, gdy się zagotuje dodać cukier i ciągle mieszając od czasu do czasu prażymy przez około 10 minut, następnie dodać jagody i smażyć, smażyć na małym ogniu jeszcze przez 10-15 minut. Gorące pieczone mięso zmieni słoiczków, szczelnie jeszcze, a potem pasteryzujemy 10 minut. Zobacz przepis na sałatkę z kapusty i papryki 5. Wrzesień 2011 konserwy, sałatki Brak komentarzy składniki: 4.4 kg surówka z białej kapusty, 1,6 kg marchwi 80 g czerwonej papryki 1,2 kg cebuli 3 łyżki soli nasypano: 15 łyżki cukru 3 łyżki soli, 2 dl oleju, 1.5 ml octu, 40 ziaren pieprzu 2 l wody przygotowanie: Powyższe dużo warzyw-to jednostka waga jest już wybrana i skrojeniu, więc musi być trochę więcej warzyw. Po pierwsze, musimy wszystkie warzywa bardzo wiele. Łyżka szatkujemy, paprykę pokroić w paseczki, cebulę w kostkę, a marchew zetrzeć na grubej oczy. Kapusty, dodać 2 łyżki soli, jedna cebula – wymieszać i pozostawić na 2 godziny, po tym, trzeba je wydrukować.
Gotowanie to moja pasja-przepisy Błaut Agnieszka
Wszystkie składniki do marynaty oferujemy do garnka i gotować, następnie dodać marchewkę i pieprz (cały czas gotować na wolnym ogniu), a przez 5-8 minut, dodać ...zobacz przepis Нутелла 3. Wrzesień 2011 dżemy, powidła nie. Skład: 2.20 kg suszonych śliwek bez pestek 80 g cukru, 0,5 szklanki wody, 15 g mlecznej czekolady (1.5 pkt) 5 g gorzkiej czekolady (0,5 płytki) 10 g posiekanych orzechów włoskich 10 gr zmielonych orzechów laskowych 1 cukier waniliowy Przygotowanie: umyć i usunąć nasiona, które oferujemy śliwki w garnku, zalać wodą i zacząć je prażyć – bardzo często mylimy się, co, że spalili. W tym samym czasie, gdy się rozgotują cukier zalać śliwki i piec kolejne 50-60 minut. Po tym, jak zrobimy odpływ z ognia i dodać je na orzechy włoskie, cukier, cukier waniliowy i rozbite okna, jak czekoladę, wymieszać i piec jeszcze 10-15 minut. Gorąca czekolada krem należy do banku, a nawet pasteryzujemy 8-10 minut-przepis na dżem z jabłek i malin sierpień 24, 2011, dżem, konserwy bez rankingu składniki: 1 kg obranych jabłek (bez nasion) 1 kg malin, 60 g cukru 100 ml wody przygotowanie: maliny zalać 50 ml wody i gotuj przez około 3 minuty, następnie przetrzyj przez sito. Jabłka pokroić w cienkie paski, zalać pozostałą http://sanki-ubrania-sportowe.blogspot.com/2016/11/rowniez-w-takich-dziecinstwie-nie.html wodą i prażymy mieszając cały czas. Gdy jabłka zaczną się rozpadać, dodać je na gotowane i откидываем na durszlak, zanim malinowy syrop, dodać cukier i wymieszać stale prażymy jeszcze 10 minut.
Do 4 słoików o pojemności 300
Gorące pieczone mięso zalać słoiczków, że po promocji, odwrócić do góry nogami. Gdy bank już zimno, umieścić je w zimnej wodzie i wtedy Jem pasteryzujemy je na małym ogniu przez 8 minut. Zobacz przepis na sałatkę z cukinii lipca 14, 2011 konserwy, sałatki jeden opinię składniki: 1,30 kg cukinia 2 duże czerwone papryki, 0,5 kg ogórków, 6 małych cebulek, 2 marchewki, natka pietruszki, 3 ząbki czosnku, 270 ml octu 6% 1 szklanka cukru 2 łyżki sól Przygotowanie: oczyść truskawki, a następnie przekrawamy wzdłuż na 4 części i wydrążamy narzędzie, wszystkie pozostałe szatkujemy z obranymi gardło. Cebulę pokroić w piórka i marchew w cienkie plasterki. Umyć papryki, pokroić w cienkie, niezbyt długie paski. Natka pietruszki siekamy bardzo drobno, dodać około 2 łyżki czosnek wszyscy warzywa mieszane. Ocet podgrzać do rozpuszczenia cukru i soli, a następnie zalać warzywa, wymieszać, pozostawić na 3-4 godziny. Po tym czasie kładziemy sałatkę w słoikach, a nawet pasteryzujemy 25 minut...zobaczyć przepis na marynowane łuk na 14 lipca 2011 konserwy, sałatki Brak komentarzy składniki: 1 kg cebuli w piórka 3 marchewki 4 szklanki wody 0,5 szklanki octu 10% 4 angielski trawa 2 części liści laurowe, 5 łyżek cukru szczypta gorczycy sposób przygotowania: cebulę i marchew oczyścić.
KIWI, oczyścić i pokroić na małe kawałki.
Marchew pokroić w cienkie talarki. Do 4 słoików o pojemności 300 ml), umieścić 5-6 sztuk marchew, cebulę i jeszcze kilka kawałków marchewki. Wodę zagotować ocet i wszystkie przyprawy. Latem solanką zalać banku i każdą z nich umieścić kilka ziaren gorczycy, jeden angielski i trawa pół arkusza лауриновая. No, a potem wolnym ogniu pasteryzujemy 30 – 35 minut. Zobacz przepis żółtej czereśni w banku 28 cze 2011 Dżemów, konserw Nie ma oceny składniki 2 kg żółtej czereśni 60 g cukru, 6 szklanek wody Przygotowanie: wiśnie umyć, a następnie drylujemy. Woda nagrzewa się cukier, a następnie gorący syrop wlać do wiśni i bankiem. Pasteryzujemy około 10 minut.
Wszystkie składniki do marynaty oferujemy do
Zobacz przepis na syrop z mniszka lekarskiego maja 14, 2011 napoje, konserwy, nie składniki: 250 kwiatów mniszka lekarskiego 1 kg cukru, 1,5 cytryny 2 szklanki wody Przygotowanie: zbierz kwiaty mniszka lekarskiego (nie łodyżek), a następnie w zacieniony miejsce na polu, zmniejszyć szybkość parowania ich 1-2 godziny bibuły lub Gazę, aby zobaczyć z tych robaków. Po tym czasie wkładamy je do garnka i zalać wrzącą wodą, zaparzać przez co najmniej 6 godzin w chłodnym miejscu. Następnie bardzo delikatnie odciskamy Florian, który konsekwentnie kliknij sok z cytryny nagrzewa się, a na koniec wlać do cukru. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aby cukier nie wybucha, Dżem wrzenia utrzymać jeszcze przez 1-2 minuty, a następnie przelać do butelek lub słoiczków, a nawet odwraca do góry nogami...patrz przepis sałatka hot-dogów z 20 marca 2011 roku, konserwy, sałatki Brak komentarzy składniki: 3 kg ogórków 0,5 kg papryki 0,5 kg cebuli 0,5 kg marchwi zalewę: 1 szklanka octu 1 szklanka cukru 3 łyżki. l. oleju roślinnego 3 łyżki soli sposób przygotowania: ogórki pokroić http://dlugi-odzyskaj-sprzedaz.blogspot.com/2016/11/teoria-spisku-jest-pan-pewien.html w plasterki (temat), paprykę pokroić w cienkie paski, włosy mają korzenie się, cebula, marchew zetrzeć na tarce z dużymi oczami. Składniki do przygotowania solanki, gdy jest zimno, zalać warzywa i pozostawić na pół godziny. Gotowanie to moja pasja. Zaproszenie do wspólnego gotowania. Czekamy również na opinie!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz